Monday, May 23, 2011

Maggie Q


hyeee. tetibe nak wat entry pasal maggie Q ni sebab smalam t-tengok 2 movie. kebetulan 2 2 c maggie Q ni yang jadi heroin. best gak la. citer ala-ala assasin gitu. 1st layan movie Naked Weapon. 2nd movie The King of Fighters lak. cerita naked weapon best la coz ada watak Jack (polis hensem). tapi jalan cerita & plot movie ni mmg best, pasal bdk2 perempuan yg diculik n diajar pelbagai teknik pertahankan diri di 1 kem rahsia oleh Madame M. dia ni mmg zalim, sebab takde hati perut, tak kisah bunuh-membunuh sesama kawan utk tau sape yg paling hebat. Maggie Q as Charlene cuba utk menyelamatkan kawan nya Katt but at last Katt mati gak kena bunuh.

then cerita The King of Fighters tak best sgt sbb crta nya agak payah difahami. banyak sangat dimensions. banyak tournement antara fighters2 utk jadi the king of fighter. sbb t-lalu bosan sampai sy t-sengguk2 tengok cite ni. hehhhe. tp maggie Q as mai mmg the best la. hebat sgt dia fight.

ni Maggie Q nya brief details:
- Margaret Denise Quigley
- born May 22, 1979
- is an American actress and former fashion model

ni adalah hensem police: Jack dalam Naked Weapon :)


ni hensem Kyo Kunasagi dalam The KIng of Fighters:



No comments: